آموزش صفر تا صد تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ
زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقهتصاویر پیکسلی از مجموعه ای از مربع هایی به نام پیکسل تشکیل شدهاند. در این تصاویر هر چه سایز تصویر را بزرگتر کنیم، کیفیت آن کمتر میشود و اگر بخواهیم عکسی با کیفیت بالاتر داشته باشیم حجم آن نیز بیشتر خواهد بود. ظرافت رنگ ها و سایه ها در تصاویر پیکسلی بهتر از تصاویر وکتوری است. تصاویر پیکسلی برای عکس هایی که نیاز به کیفیت بالا دارند مناسب نمیباشد.
تصاویر وکتور برخلاف تصاویر پیکسلی از مجموعه ای از مشخصات هندسی، خطوط، نقاط و… تشکیل شده است. از مهم ترین ویژگی تصاویر وکتور این است که بدون از دست دادن کیفیت، میتوان سایز تصاویر را تغییر داد و از آن ها استفاده کرد. حجم این تصاویر نسبت به تصاویر پیکسلی کمتر میباشد.
وکتورها برای تصویرسازی، طراحی لوگو، پوستر و هرموردی که قصد چاپ آن را داریم مناسب هستند. گاهی اوقات نیاز است که تصاویر پیکسلی را به تصاویر وکتوری تبدیل کنیم. یکی از نرم افزارهایی که میتوان برای تبدیل تصاویر پیکسلی به وکتوری استفاده کرد، فتوشاپ میباشد. برای ساخت وکتور در فتوشاپ مراحل زیر را انجام دهید.
جهت دریافت آموزش صفر تا صد فتوشاپ به صورت پروژه محور، کلیک کنید.
آموزش تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ
1- در ابتدا از سربرگ File، گزینه Open، تصویر مورد نظر را انتخاب کرده و روی Open کلیک میکنیم.
2- در مرحله بعد، از سربرگ Filter، Stylize، Diffuse را انتخاب میکنیم. برای اینکه تصویر طبیعی تر نمایش داده شود، این مرحله را انجام میدهیم.
3- در پنجره نمایش داده شده گزینه Anisotropic را انتخاب و Ok میکنیم.
4- در این مرحله از لایه یک کپی میگیریم. برای کپی گرفتن میتوان از روش های مختلفی استفاده کرد.
روش های کپی کردن لایه در فتوشاپ
- لایه را از قسمت Layer انتخاب میکنیم و با فشردن کلید Ctrl+J یک کپی از لایه میگیریم.
- در روش بعدی، در قسمت Layer روی لایه کلیک راست کرده و Duplicate Layer را انتخاب میکنیم.
به این شکل یک کپی از لایه میگیریم.
5- لایه جدید را انتخاب کرده و سپس از مسیر سربرگ Filter، Other و High Pass را انتخاب و در پنجره نمایش داده شده در قسمت Radius عدد 3 را تایپ میکنیم.
6- در این مرحله از قسمت Adjustment، گزینه Threshold را انتخاب میکنیم. در این مرحله با توجه به تصویر عدد مد نظر را تایپ میکنیم و یا با تغییر نشانگر مناسب ترین حالت را انتخاب میکنیم به طوری که تصویر بهترین وضوح را داشته باشد.
7- در این مرحله باید دو لایه را با یکدیگر ادغام کنیم. برای ادغام لایهها میتوان به چندین شکل عمل کرد. از قسمت Layer لایه ها را انتخاب میکنیم. کلیک راست کرده و گزینه merge layer را انتخاب میکنیم. در روش بعدی، میتوانیم پس از انتخاب لایه ها، با گرفتن کلید Ctrl+Shift+E از روی صفحه کیبورد، لایه ها را با هم ادغام کنیم.
در ادامه برای تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ، مراحل زیر را انجام میدهیم.
8- از سربرگ Filter، Blur، Blur more را انتخاب میکنیم. از همین مسیر، با انتخاب Gaussian Blur و تغییر عدد Radius میزان Blur بودن تصویر را نیز تنظیم کنیم.
9- برای تکمیل فرایند تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ، از منوی Select، گزینه Color Range را انتخاب میکنیم.
10- در پنجره نمایش داده شده، قسمت Select را روی گزینه shadows قرار میدهیم و بقیه گزینه ها را با توجه به تصویر بر روی بهترین عدد تنظیم میکنیم.
11- از قسمت نوار ابزارها، پس از انتخاب ابزار Rectangular Marquee Tool، روی صفحه کلیک راست میکنیم و Make Work Path را انتخاب و پس از آن عدد Tolerance را روی عدد 1 قرار میدهیم.
12- از سربرگ Layer، New Fill Layer، گزینه Solid Color را انتخاب و از پنجره Color Picker یک رنگ را برای وکتور انتخاب میکنیم.
در انتها میبینیم که به سادگی تصویر پیکسلی را به وکتور تبدیل کردیم. رنگ تصویر قابلیت تغییر دارد و میتوانید به راحتی رنگ دلخواه را تنظیم کنید.
ساخت وکتور در فتوشاپ روشی بسیار ساده اما کاربردی است؛ در این آموزش تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ به صورت کامل خدمت شما همراهان ارائه شد، نظرات شما باعث دلگرمی ما خواهد بود.
عالی بود ممنون
ممنون از بازخورد مثبت شما😍
عالی بود
خوشحالیم براتون مفید بوده💗
عالیییی ترین راهنمایی بود مرسیییی
خوشحالیم براتون مفید بوده. ممنون از انرژی مثبتتون
سلام. وقت بخیر. خیلی خوب بود اما مسیری دور و دراز و نیازمند تمرین و تمرکز زیاد داره. البته برنامه های بهتر و ساده تری هم بجز فتوشاپ هست. ممنون و سپاس
سلام وقت بخیر، فتوشاپ یکی از بهترین نرم افزارهای کاربردی خصوصا برای معماران و شهرسازان هستش و قابلیت های زیادی داره. ممنون از شما
این که سیاه و سفید شد من وکتور رنگی میخواستم
داداش فهمیدی به منم بگو
این بنده خدا ک جوابم نامیده
بسته به عکسی که انتخاب می کنید، تصویر میتونه حالت سفید و تک رنگ (یک رنگ دیگه بشه) و یا مشکی و یک تک رنگ، ولی اینکه به یک وکتور با چند رنگ مختلف برسید با این روش درست نمیشه،
طبق مراحل مجددا روی عکس های مختلف تمرین کنید به نتیجه ای که میخواید میرسید.
بسته به عکسی که انتخاب می کنید، تصویر میتونه حالت سفید و تک رنگ (یک رنگ دیگه بشه) و یا مشکی و یک تک رنگ، ولی اینکه به یک وکتور با چند رنگ مختلف برسید با این روش درست نمیشه،
طبق مراحل مجددا روی عکس های مختلف تمرین کنید به نتیجه ای که میخواید میرسید.
ممنون از آموزش خیلی خوبتان.
سلامت باشید، خوشحالیم براتون کاربردی بوده.
عالی خونتون اباد
ممنون از محبت شما
ممنون از اینکه کامل و با جزییات توضیح دادین
سلام خوشحالیم براتون مفید بوده
درود بر شما بسیار عالی بود ممنون از لطفتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹
درود بر شما بسیار عالی بود ممنون از لطفتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بسیار مفید بود و استفادت کردم ممنون
استفاده کردم واقعا
کوتاه،مختصر،مفید و ارزشمند